Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2007 16:40 - Леля Ванга за духовните промени през 21 век
Автор: ambi Категория: Други   
Прочетен: 4386 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2007 17:55


Днес попаднах на сайт за леля Ванга:
http://www.vanga.info/predictions.html
и от там избрах тези пророчества за предстоящи промени в духовната сфера.

1.Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала! След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска държава, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро.

2. Има едно древно индийско учение - учението на бялото братство. То ще покори целия свят. Ще го напечатат в нови книги и по целия свят ще го четат. То ще е Огнената Библия. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението на Бялото братство. Като бял цвят то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят. Новото учение ще дойде от Русия. Тя ще се пречисти първа. Бялото братство ще се разпростре в Русия. От тук учението ще започне шествието си по света. Това ще стане след 20 години - по-рано няма да стане (казано през 1979 г.). Но след 20 години ще събирате първия голям урожай.

3. Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача.

4. Запомни: Русия е бащата на православието. Само тя може да го спаси, като го обедини.

5. Аз - Той. Ние - Той. Ние това е Той, който отново се връща при нас, както беше обещал. Всички апостоли сега са в движение, всички апостоли са на Земята, тъй като времето на Свети Дух настъпи. Но най-голямата мисия се падна на апостол Андрей. Той подготвя пътя Христов, както му е повелил.

6. Дойде времето на чудесата и науката ще направи големи открития в областта на нематериалното. Учените ще открият много факти за бъдещето на нашата планета и за Космоса. Ще намират данни за това в старите свещени книги. Ще бъдат разгадани много тайни. Ще се открият много старини.

7. Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос.

На мен най-много ми хареса онази част за древното индийско учение - учението на бялото братство, известно още и като Великото Бяло Братство с център в Шамбала. Това вече се случва. 

Забелязал съм, че между големите световни духовни учения и религия има много повече общо, отколкото ние човеците сме склонни да видим. Ние дори и не се опитваме да разсъждаваме в тази посока, а напротив с всички сили се опитваме да се разграничаваме и да си доказваме един на друг чие учение е по-истинно.

Според мен всички велики духовни учители са носели едни и същи Истини. Но казани на различни езици, с различни басни, разбрани и  предадени на поколенията избирателно, те са достигнали до нас силно променени. 
И въпреки това, ако имаме нагласата да търсим общото, то ние ще го намерим.



Тагове:   леля,   век,   ванга,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ambi
Категория: Други
Прочетен: 14451
Постинги: 8
Коментари: 3
Гласове: 12
Архив
Блогрол